Pre tri godine bila je hodajući botoks, a danas izgleda potpuno drugačije: Šta se desilo? FOTO

Izvor: B92, 14.Feb.2024, 19:35

Pre tri godine bila je hodajući botoks, a danas izgleda potpuno drugačije: Šta se desilo? FOTO

Demi Mur nedavno je prisustvovala reviji modne kuće "Karolina Herera", u okviru tradicionalne Nedelje mode u Njujorku.

Ona je za tu priliku nosila haljinu ravnog kroja i ogrtač u istom dezenu. Ipak, pažnju javnosti privuklo je njeno lice koje se u potpunosti promenilo od 2021. godine kada je prisustvovala reviji Fendi u Parizu.

Te famozne godine pokazala je sveže izbotoksirano lice, a svi prisutni su bili u šoku kada su je videli u ulozi manekenke - zaista, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bila je neprepoznatljiva.

"Mislim da tu nema sumnje da su intervencije napravljene. To se vidi na prvi pogled, po fotografijama koje sam video radi se o stavljanju filtera u jagodičnu zonu. Moguće čak uz tu S-formaciju lica da se uklonio taj "buccalni fat". To je jedan mali zahvat kojim se kroz usta ukloni deo masnoće u obrazima i dobije se ta S-linija, koju ima ceo Holivud", prokomentarisao je te godine za Dnevnik.hr izgled Demi Mur estetski hirurg Siniša Glumičić.

"Moguće je da je botoks zahvatio one mišiće za koje to nije bilo poželjno", dodao je.

Danas je sasvim drugačija priča. Demi Mur (61) se vratila prirodnijem izgledu i izgleda bolje nego 2021. Međutim, postavlja se pitanje - da li je sve delo prirode i nege ili estetska hirurgija ovog puta nije omašila njena očekivanja?

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.