Pravi zet: Džordž Kluni izveo taštu na večeru

Izvor: Svet, 29.Apr.2015, 18:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pravi zet: Džordž Kluni izveo taštu na večeru

Holivudski glumac i režiser Džordž Kluni uživa u braku sa svojom izabranicom Amal. Par trenutno boravi u Njujorku, gde Kluni snima novi film, a Amal drži predavanja na pestižnom Univerzitetu Kolumbija. Njih dvoje se svakodnevno mogu videti u njujorškim restoranima, a društvo su im sinoć pravili članovi porodice Alamudin koji su iz Londona doputovali u Veliku jabuku u posetu kćerki i zetu.
Oskarovac je odlučio da porodicu svoje supruge izvede na večeru, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << a posebno je bio pažljiv prema tašti Bariji. Porodičnom okupljanju prisustvovali su i otac britanske pravnice libanskog porekla – Ramzi, te njena sestra Tala. Ovo je ujedno bila i proslava rođendana šarmantne brinete koja je izostala zbog njenog novog poslovnog angažmana.
Amal je za ovu, kao i druge važne prilike, odenula haljinu svog omiljenog brenda “Alexander McQueen”.
Tridesetsedmogodišnja Amal rođena je u Bejrutu, glavnom gradu Libana, ali se porodica zbog građanskog rata ubrzo preselila u Veliku Britaniju gde je sadašnja gospođa Kluni odrasla.
Ostale fotografije Džordža Klunija i porodice Alamudin pogledajte OVDE.
Pogledaj vesti o: Nju Jork,   London

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Pravi zet: Džordž Kluni izveo taštu na večeru

Izvor: Scandal.rs, 29.Apr.2015

Holivudski glumac i režiser Džordž Kluni uživa u braku sa svojom izabranicom Amal. Par trenutno boravi u Njujorku, gde Kluni snima novi film, a Amal drži predavanja na pestižnom Univerzitetu Kolumbija. Njih dvoje se svakodnevno mogu videti u njujorškim restoranima, a društvo su im sinoć pravili...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.