Pravi čarobnjak!

Izvor: Mondo, 07.Avg.2015, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pravi čarobnjak!

"Pravi detektiv" se seli u univerzum Harija Potera!

Foto: YouTube

Kolin Farel dobio je ulogu čarobnjaka u filmu "Fantastic beasts and where to find them", po scenariju Džoane K. Rouling.

U planu je da ova priča bude trilogija, a fanovi Harija Potera prepoznaće u imenu filma ime udžbenika iz magične zoologije, čiji je autor Njut Skamander. Radnja filma biće smeštena 70 godina pre događaja u serijalu o Hariju Poteru.

Njuta će igrati oskarovac >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Edi Redmejn, a Farelu je poverena uloga misterioznog čarobnjaka kojeg on sreće tokom boravka u Njujorku.

Film će režirati Dejvid Jejts, a prvi deo pojaviće se u bioskopima u oktobru sledeće godine.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Kolin Farel igra čarobnjaka u novom Hariju Poteru

Izvor: B92, 08.Avg.2015, 13:34

Irski glumac Kolin Farel će u novom filmu o Hariju Poteru "Fantastic Beasts and Where to Find Them" tumačiti lik čarobnjaka Grejvsa, prenosi BBC...Scenario za to ostvarenje je napisala britanska književnica, tvorac Harija Potera Dž. K. Rouling, režira ga Dejvid Džets, a pored Farela igraju i Edi...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.