Prava diva, nema joj ravne: I duboki dekolte na njoj deluje elegantno FOTO

Izvor: B92, 29.Nov.2022, 13:09

Prava diva, nema joj ravne: I duboki dekolte na njoj deluje elegantno FOTO

Glumica Džulijan Mur (61) se pojavila na dodeli 2022 Gotham nagrada sinoć u Njujorku i jo jednom pokazala da je neprikosnovena kraljica stila i elegancije.

Oskarovka je blistala na crvenom tepihu i pokazala dosta mlađim kolegicima da elegancija i odmerenost jednostavno nemaju cenu.

Zvezda filma "Još uvek Alis" se opredelila za duhu toaletu naglašenog dekoltea, dok kroj prati prati liniju njenog tela.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Ogrlicom u boji zlata, kao i narukvicama je zaokružila izgled, a visoka punđa, kao i nude šminka su bili njen izbor u domenu lepote.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Džulijan Mur i u haljini sa dubokim dekolteom izgleda elegantno (FOTO)

Izvor: Nezavisne Novine, 30.Nov.2022, 09:53

Glumica Džulijan Mur (61) se pojavila na dodeli 2022 Gotham nagrada sinoć u Njujorku i još jednom pokazala da je neprikosnovena kraljica stila i elegancije.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.