Izvor: Blic, 11.Sep.2021, 20:32

Prašnjava dama, PAD U SMRT, suze najhrabrijih: Ovo su NAJPOTRESNIJI PRIZORI 11. septembra

Dan koji je započeo vedrim plavim nebom iznad Njujorka završio se gomilom tinjajućeg metala na mestu gde su nekada bile Кule bliznakinje i sa više od 2.600 mrtvih u ruševinama. Još najmanje 125 osoba stradalo je u Pentagonu, kao i 19 otmičara aviona koji su se zakucali u Svetski trgovinski centar i zgradu američkog ministarstva odbrane u Virdžiniji.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Dve decenije od 11. septembra: Kako su nerazumne vojne intervencije nakon napada SROZALE AMERIČKI AUTORITET

Izvor: Blic, 12.Sep.2021, 16:11

Neposredno pre poletanja aviona, on na trenutak zastane na početnoj liniji piste. Motori se tada potpuno napajaju, a avion počinje da ubrzava i poleće. U pisanim smernicama koje su nađene u prtljagu otmičara aviona koji su se zakucali u Svetski trgovinski centar 11. septembra 2001. godine, rukovodstvo...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.