Poznati pop pevač pronađen mrtav pored kontejnera VIDEO

Izvor: Svet plus, 29.Nov.2016, 14:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poznati pop pevač pronađen mrtav pored kontejnera VIDEO

Kolonel Ejbrams, velika zvezda pop muzike osamdesetih, koji je javnost osvojio hitom"Trapped", pronađen je mrtav pored kontejnera.

Izvođač dens i haus muzike, godinama je živeo kao beskućnik, a pronađen je mrtav u 67. godini, pored jednog kontejnera u Njujorku. Vest da je poznati pop pevač preminuo brzo se raširila i po društvenim mrežama, a pojedine potbate ličnostim, kao i poštovaci njegove muzike odaju mu počast.  Kolonel Ejbrams rođen je 25. maja 1949. godine u Detroitu. Iako iza sebe ima veoma uspešnu karijeru, poslednjih godina živeo je na ulici kao beskućnik, a bolovao je i od dijabetesa.  Preminuo je na Dan zahvalnosti.
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.