Poručio narodu da mu se MOŽE: Jeremić sleteo u Njujork i odmah pokazao kako se bahati

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Nov.2018, 20:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poručio narodu da mu se MOŽE: Jeremić sleteo u Njujork i odmah pokazao kako se bahati

Dok on uživa, narod može da sanja

Lider Narodne stranke Vuk Jeremić, kao i obično se hvali na društvenim mrežama, te još jednom je dokazao koliko voli da se bahati, pa je otputovao u Njujork odakle je poslao jasnu poruku Srbiji i srpskom narodu: "Ja sam bogat".

Vuk je na kratko skoknuo, preko okeana do Amerike, gde se uveliko sudi njegovom pajatašu Patriku Hou, optuženom za milionske malverzacije.

Odmah po sletanju u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Njujork Jeremić je, svojm postupcima je pokazao da "mu se može", te poručio narodu kako mogu samo da sanjaju o tome, dok on uživa.

Naravno, bahati Vuk se pohvalio i time kako svojoj ćerki kupuje najskuplju i brendiranu odeću.

Zna se gde po sletanju u neki veći grad prvo idu ćerkine tate... 😀👸🏼👨‍👧👚👗❤️ #babygap #cerka #princeza #tata #manhattan #newyork

A post shared by Вук Јеремић (@jeremic_vuk) on Nov 16, 2018 at 2:30pm PST

- Zna se gde po sletanju u neki veći grad prvo idu ćerkine tate - napisao je on.

Jeremić kao da namerno poručuje narodu: Srbi, vidite me kako uživam u Americi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.