Policija traga za šaljivdžijom koji zaustavlja vozove: 40 puta aktivirao kočnicu

Izvor: B92, 24.Maj.2019, 08:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija traga za "šaljivdžijom" koji zaustavlja vozove: 40 puta aktivirao kočnicu

Njujorška policija traga za muškarcem koji je, bez ikakvog razloga, od februara do danas navodno već 40 puta aktivirao sigurnosne kočnice podzemne železnice.

Policija je u četvrtak objavila fotografije i video snimke muškarca za kojeg kažu da se nekoliko stanica vozio na spoljnom delu vozila pre ulaska u voz i povlačenja kočnice predviđene za hitne slučajeve, preneo je AP.

Zabeleženo je 40 sličnih incidenata od februara, a kojji su učestali u aprilu i maju.

Policija sumnja da "šaljivdžija" koristi ključ kako bi ušao u prazan vagon mašinovođe, u kojem se nalazi sigurnosna kočnica.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Policija traga za "šaljivdžijom" koji zaustavlja vozove

Izvor: Nezavisne Novine, 24.Maj.2019

Njujorška policija traga za muškarcem koji je, bez ikakvog razloga, od februara do danas navodno već 40 puta aktivirao sigurnosne kočnice podzemne željeznice.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.