Izvor: MozzartSport.com, 17.Apr.2021, 06:46

Poigravanje Džulijusa Rendla zasenilo i 19 Dončićevih asistencija (VIDEO)

Boban Marjanović presedeo na klupi u porazu od Njujorka - 109:117

Samostalna izvedba u režiji nezaustavljivog Džulijusa Rendla. As Njujork Niksa predvodio je svoju ekipu do jubliarne 30. pobede u sezoni i to na kakav način. Za 41 minut proveden na terenu on je ubacio 44 poena, imao 10 skokova i zabeležio sedam asistencija. Vrlo značajan doprinos u slavlju niksa dao je i Ar Džej Beret sa 24 >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << poena i osam skokova.

Njujork je tokom većeg dela držao utakmicu pod svojoj kontrolom, ali je konačan "udar" izvršio u poslednjoj četvrtini, kada u nekoliko navrata imao dvocifrenu prednost, što mu je značajno olakšalo put do slavlja.

Sjajna Rendlova partija u potpuno drugi plan bacila je i Luku Dončića. Slovenački košarkaš postigao je 22 poena i imao fenomenalnih 19 asistencija i osam skokova. Ipak, nije ovo bilo blistavo šutersko veče odličnog košarkaša, od kojeg je u redovima Dalasa bio efikasniji Kristaps Porzingis.

Srpski centar Boban Marjanović osmi put u ovom mesecu nije bio ni sekund na parketu, pa tako nije ni bio u mogućnosti da pomogne Mevsima da izbegnu poraz u ovom meču.

Izuzetno velika uzbuđenja viđena su i u okršaju između San Antonija i Portlanda, koji su gosti rešili u svoju korist rezultatom 107:106. Spursi su za završni napad imali 22 sekunde, uputili su čak tri šuta, ali nijedan nije doneo pobedonosne poene ekipi Grega Popoviča.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.