Pingvini moga tate

Izvor: NaDlanu.com, 23.Avg.2011, 16:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pingvini moga tate

Džim Keri se vraća žanru komedije, a ovog puta mu društvo prave pingvini. Film je nastao po kultnoj dečijoj knjizi istog naziva koju potpisuju Ričard i Florens Atvoter.

Tomi Poper (Džim Keri) je uspešan njujorški biznismen koji se udaljio od porodice jer previše radi. Otac, koji se potpuno razlikovao od njega, nakon smrti mu u nasledstvo ostavi pingvina. Kroz seriju nesporazuma, Poper nasleđuje još pet pingvina. Tih šest pingvina okrenuće mu kuću, planove i ceo život naglavačke...Prvobitan izbor za glavnu ulogu bio je komičar Ben Stiler zajedno sa rediteljem Noom Baumbahom. Nakon što su oni odustali, u opciji za glavnu ulogu bili su Džek Blek, Oven Vilson i Džim Keri, da bi konačna odluka kuće "20th Century Fox" pala na Kerija i reditelja Marka Votersa.Režija: Mark Waters Uloge: Jim Carrey, Carla Gugino, Ophelia Lovibond

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.