Pet novih naslova u bioskopu Kupina

Izvor: RadioCity.rs, 12.Feb.2016, 19:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pet novih naslova u bioskopu "Kupina"

"Dedpul" Film je zasnovan na Marvelovom stripu o nekonvencionalnom anti-heroju Dedpulu. U fokusu priče je bivši pripadnik specijalnih jedinica – plaćenik Vejd Vilson koji nakon rigoroznih eksperimenata stiče natprirodnu moć isceljenja i pretvara se u njegov alter ego, Dedpula.

"Kako biti solo" Postoji pravilan i pogrešan način da se bude solo, >> Pročitaj celu vest na sajtu RadioCity.rs << a postoji i Alicin način, i Robinov, i Lucyjin, i Tomov. Grad New York je pun usamljenih srca koja tragaju za “onim pravim”, za “nabrzaka” ili za nečim između. Negde između svih tih flertujućih poruka i seksa za jednu noć, ono što svi soleri imaju zajedničko je potreba da nauče kako biti solo u svijetu u kojem je ljubav – must have.

"Zulender 2" Nastavak urnebesne komedije u kojoj Derek i Hansel ponovo osvajaju modne piste ali kako to uvek biva sa najboljima u poslu, konkurencija pokušava da ih izbaci iz igre.

"Robinzon Kruso" Na malom, egzotičnom ostrvu, papagaj Tuesday živi u raju sa svojim prijateljima. Ipak, Tuesday ne prestaje da razmišlja o svetu izvan ostrva. Nakon velike oluje, papagaj i njegovi prijatelji pronalaze nepoznato stvorenje na plaži: Robinsona Crusoea. Papagaj u njemu odmah vidi kartu za odlazak sa ostrva i otkrivanje njemu nepoznatog sveta. Crusoe uskoro postaje svestan da na pustom ostrvu može preživeti samo uz pomoć papagaja i ostalih životinja, a to će biti teško, budući da životinje ne govore „ljudski”. SINHRONIZOVANO!

"Palme u snegu"


Nastavak na RadioCity.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.