Penelope Kruz ponovo trudna

Izvor: Blic, 02.Feb.2013, 11:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Penelope Kruz ponovo trudna

Penelope Kruz postaće mama po drugi put, prenosi Njujork Post. Glumica je nedavno primećena sa viškom kilograma, a izbor blizak holivudskoj zvezdi potvrdio je da je ona ponovo u drugom stanju.

Iako Penelope Kruz i njen suprug Havijer Bardem još nisu izdali zvanično saopštenje, vest o glumičinoj trudnoći preneli su mnogi svetski mediji.

Glumački par vezu je započeo 2007. Tri godine kasnije venčali su se na intimnoj ceremoniji na Bahamina, a 2011. dobili >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << su sina Lea Ensinasa.

Dobitnika Oskara istakla je nakon Leovog rođenja da ju je uloga majke promenila i da je veoma privržena svom sinu.

- Od prve sekunde osećate toliko ljubavi. Materinstvo je revolucionarno iskustvo. To je nabolji način da ga opišem, potpuno vas menja, u jednoj sekundi. Priroda je veoma mudra i daje vam devet meseci da se pripremite, ali u trenutku kada vidite bebu, vi ste zauvek promenjeni- rekla je ona u intervju za "Vog".

Penelope i njen suprug još nisu nisu zvanično još uvek oglasil

Porodica Kruz očekuje još jednu bebu. Nedavno je objavljeno da je glumičina sestra Monika Kruz zatrudnela veštačkom oplodnjom, spermom nepoznatog donatora.

Povezane vesti: Penelope Kruz i Havijer Bardem na Korčuli sa sinom Penelope Kruz dobila zvezdu na Bulevaru slavnih
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.