Pažnja: Er Srbija izdala važno saopštenje za sve koji putuju!

Izvor: BKTV News, 09.Jan.2017, 21:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pažnja: Er Srbija izdala važno saopštenje za sve koji putuju!

Er Srbija je saopštila danas da putnici treba da dođu najkasnije dva sata pre leta na aerodrom Nikola Tesla u Beogradu zbog loših vremenskih uslova, koji su karakteristični za ovo doba godine.

Prijavljivanje za sve letove u Evropi i ka Bliskom istoku završava se 45 minuta pre poletanja, a izlazi za ukrcavanje se zatvaraju 20 minuta pre polaska.

Prijavljivanje za letove za Njujork završava se 60 minuta >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << pre poletanja, dok se izlazi za ukrcavanje zatvaraju 40 minuta pre poletanja.

Da bi se izbegla gužva na šalterima, aviokompanija takođe savetuje putnike da koriste opciju prijavljivanja putem veb stranice, koja je dostupna za sve letove iz Beograda.

Er Srbija stalno prati vremenske uslove u Beogradu i poziva sve putnike da proveravaju raspored letova i eventualne izmene na airserbia.com

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.