Pacov u Zarinoj haljini! (FOTO)

Izvor: Mondo, 18.Nov.2016, 15:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pacov u "Zarinoj" haljini! (FOTO)

Devojka iz Njujorka tuži "Zaru" nakon što je našla zašivenog mrtvog pacova na haljini koju je kupila!

Foto: YouTube

Kejli Fisel kupila je 5. jula crnu haljinu u "Zarinoj" radnji u Konektikatu. Okačila ju je u orman i nakon nekoliko nedelja ju je prvi put obukla.

Kada je stigla na posao, osetila je neprijatan miris kojeg nikako nije mogla da se "otrese". Kasnije tog dana osetila je da je nešto bocka na porubu haljine i misleći da je to neki konac, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << htela je da ga skine.

Na njeno zaprepašćenje, shvatila je da nije reč o končiću, već o nozi koja grebe nenu nogu. "To je bila noga mrtvog pacova", napisala je Kejli u tužbi.

Odmah je otrčala da skine haljinu, a kada je to uradila, shvatila je da je zašiven na porubu.

A 24-year-old says she found a dead rat inside her new dress from Zara https://t.co/NmWKIJa79vpic.twitter.com/4iWs6CZkcK

— BuzzFeed (@BuzzFeed) November 15, 2016

"Zaledila sam se, strah me paralisao. Bila sam u potpunom šoku. Moje oči su shvatile da je to miš, ali mozak mi je govorio da je to nemoguće", rekla je ona.

Ne samo što ju je ovo veoma uplašilo i šokiralo, njeni advokati tvrde i da je zbog toga dobila osip na koži.

Predstavnici "Zare" rekli su za strane medije da "istražuju incident".


Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.