PROMENA PLANA? Evo na kojim gren slem turnirima će Novak igrati

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jul.2020, 16:12

PROMENA PLANA? Evo na kojim gren slem turnirima će Novak igrati

Čekaju se vesti iz Njujorka.

Novak Đoković je na svom sajtu objavio raspored turnira na kojima će učestvovati posle pauze zbog pandemije korona virusa. U rasporedu je navedeno da će najbolji teniser sveta igrati na Rolan Garosu, ali ne i na US openu u Njujorku.

Milan je pobedom nad Laciom praktično obezbedio Juventusu novu titulu, a večeras (21.45) će Rosoneri baš protiv Stare dame probati >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da potvrde odličnu formu. U velikom derbiju kec je čak 3,40, dvojka 2,15, a iks 3,40. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Milan - Juventus.

Ipak, ovo još nije potpuno sigurno, s obzitom na tešku pandemijsku sliku u celom svetu u ovom trenutku I neizvesnot koja vlada na ATP turu.

- Novak će početi sa treninzima u zavisnosti od okolnosti koje vladaju na US openu, a koje su trenutno vrlo promenljiva stavka. Igrači čekaju više informacija od strane US opena, a u vezi sa trenutnom situacijom, kako bi doneli odluku – navedeno je iz tabora Novaka Đokovića, a prenosi Kurir.

Početak US opena je planiran za 31. avgust, a Rolan Garosa za 27. septembar.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.