PREVIŠE POLITIČKI OBOJEN DA BI SHVATIO ŠTA SE DEŠAVA Grenel reagovao na članak urednika Njujork tajmsa o Aleksandru Vučiću

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jun.2023, 22:02

"PREVIŠE POLITIČKI OBOJEN DA BI SHVATIO ŠTA SE DEŠAVA" Grenel reagovao na članak urednika Njujork tajmsa o Aleksandru Vučiću

Grenel je na Tviteru naveo da je Higins u tekstu o Vučiću reciklirao napade koje koristi levica.

Nekadašnji specijalni izaslanik SAD za dijalog Beograda i Prištine, Ričard Grenel, rekao je, povodom teksta američkog "Njurok tajmsa" o predsedniku Srbije, Aleksandru Vučiću, da je urednik tog lista, Endrju Higins, "previše politički obojen da bi shvatio šta se dešava na Balkanu".

NYT left wing reporter @ATHigginsNYT wrote >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << an entire piece attacking Serbia’s leader for having media loyalists in Serbia - and never once realized the irony of his paper being a media loyalist for American Democrats.

He recycled every old attack that the Left uses against their…

— Richard Grenell (@RichardGrenell) June 10, 2023

Grenel je na Tviteru naveo da je Higins u tekstu o Vučiću reciklirao napade koje koristi levica.

- Novinar sa levog krila "Njujork Tajmsa", Endrju Higins, napisao je čitav članak napadajući srpskog predsednika, zbog toga što u Srbiji ima lojaliste u medijima i nikada nije shvatio ironiju njegovog lista kao medijski lojalista američkih demokrata. Reciklirao je svaki stari napad koji levica koristi protiv svojih političkih neprijatelja. Higins je previše politički obojen, da bi razumeo suštinu onoga što se dešava na Balkanu - istakao je Grenel.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.