PEVAČICA PETI LABEL GAĐALA FLAŠOM ŽENU I DETE

Izvor: Kurir, 15.Nov.2011, 17:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PEVAČICA PETI LABEL GAĐALA FLAŠOM ŽENU I DETE

NJUJORK - Jedan američki par pokrenuo je tužbu protiv soul pevačice Peti Label pošto je pevačica gađala ženu i njenu 18-mesečnu ćerku flašom vode.

Pevačica je navodno kritikovala ženu što je dozvolila svom detetu da se udalji od nje dok je unosila nosila kofere i dečje sedište u hol zgrade u kojoj živi. Nakon što joj je žena odbrusila da se ne meša, Labelova je i nju i dete polila vodom a onda je flašu u kojoj je još bilo vode bacila na njih.

Kada >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je dete počelo da plače, žena je podviknula bluz divi koja je onda pokušala da je udari, rekao je advokat bračnog para Monk.

Porodica Monk je Peti Label prijavila policiji, ali do hapšenja nije došlo. Advokat Monkovih tvrdi da je od pevačice traženo samo izvinjenje i određena donacija fondaciji za decu obolelu od raka ali je ona to odbila.

Ovo je druga tužba protiv Labelove u proteklih pet meseci. Nju je tužio i jedan kadet sa Vojne akademije koga je pevačica napala na aerodromu u Hjustonu. On je tvrdi da je napadnut bez povoda dok pevačica tvrdi da je bio pijan i da ju je vređao, što je kadet demantovao.

Peti Label iza sebe ima karijeru dugu četiri decenije, dve Gremi nagrade i nekoliko hitova, uključujići i disko hit ''Lady Marmalade''.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Peti La Bel napala novu komšinicu

Izvor: Blic, 16.Nov.2011, 10:20

Soul diba Peti La Bel mogla bi da završi na sudu zbog napada na novu komšinicu i njeno osamnaestomesečno dete. Naime, pevačica je izgubila živce videvši da je Rozana Monk, dok se useljavala u zgradu, zaboravila na svoje dete i ostavila ga bez nadzora...Peti se posvađala sa Rozanom i polila je...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.