Oženio se Zverka

Izvor: Blic, 12.Apr.2012, 17:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oženio se Zverka

Popularni glumac iz serije "Seks i grad" Kris Not oženio se prošlog petka na havajskom ostrvu Mauiju sa dugogodišnjom devojkom Tarom Vilson.

Kris i Tara su se verili još 2009. godine i imaju četvorogodišnjeg sina Oriona koji je na venčanju nosio burme. Prema pisanju lista "National Enquirer" na ceremoniji je bilo samo deset zvanica.

- Venčali su se na najromantičniji mogući način - otkrio je izvor dok je glumčev portparol izjavio da su se venčali dok je sunce >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << zalazilo.

Par se upoznao 2002. godine dok je ona radila kao konobarica u njegovom baru i džez klubu "The Cutting Room" u Njujorku.

Povezane vesti: I Zverka obišao silikonsku dolinu

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zverka iz serije Seks i grad se oženio

Izvor: Večernje novosti, 12.Apr.2012

Popularni glumac iz serije "Seks i grad" oženio se prošlog petka na havajskom ostrvu Mauiju sa dugogodišnjom devojkom Tarom Vilson

Nastavak na Večernje novosti...

Zverka se oženio

Izvor: Story, 12.Apr.2012

Zvezda popularnog serijala Seks i grad stao je na ludi kamen sa svojom dugogodišnjom partnerkom Tarom Vilson...Kris Not i Tara Vilson, foto: Profimedia

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.