Ovaj čovek tuži gotovo sve za neverovatnu sumu novca

Izvor: B92, 17.Maj.2014, 23:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovaj čovek tuži gotovo sve za neverovatnu sumu novca

Čovek sa Menhetna na trenutak je spustio kažiprst na čelo i potom odlučio da tuži Njujork, pekaru, dve lokalne bolnice, Kmart prodavnicu i vlasnika psa tražeći odštetu od sekstilion dolara – to je više od svog novca koji postoji na Zemlji.

Šezdesetdvogodišnji Anton Purisima podneo je rukom pisanu tužbu ovog meseca protiv o’vih entiteta i skoro svake druge osobe koje je mogao da se seti.

On traži odštetu zbog „ugrožavanja društvenih prava, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << lične povrede, diskriminacije na nacionalnoj osnovi, uznemiravanja, prevare, pokušaja ubistva, namernog nanošenja emotivnog bola i pronevere“, piše Njujork Post.

Purisima na sudu predstavlja samog sebe u nadi da će uspeti da dobije ovu neverovatnu sumu novca koja se piše sa brojem 2 i 36 nula i izgleda ovako:

$2,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000.

On traži odštetu za skoro sve što mu se u životu dogodilo, od toga da je dobio infekciju na prstu nakon što ga je ujeo pas zaražen besnilom u autobusu do “kineskog para” koji ga je slikao dok je bio u bolnici.

On tvrdi da sav novac na svetu ne bi mogao da ga zadovolji tako da je njegova odšteta zapravo “neprocenjiva”.

Foto: Image courtesy of David Castillo Dominici / FreeDigitalPhotos.net

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ovaj čovek tuži gotovo sve za neverovatnu sumu novca

Izvor: B92, 17.Maj.2014

Čovek sa Menhetna na trenutak je spustio kažiprst na čelo i potom odlučio da tuži Njujork, pekaru, dve lokalne bolnice, Kmart prodavnicu i vlasnika psa tražeći odštetu od sekstilion dolara – to je više od svog novca koji postoji na Zemlji...Šezdesetdvogodišnji Anton Purisima podneo je rukom...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.