Otklonjen kvar na avionu za Njujork, putnici zbrinuti

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Jul.2017, 09:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otklonjen kvar na avionu za Njujork, putnici zbrinuti

Kompanija Er Srbija saopštila je jutros da je otklonjen tehnički nedostatak na letelici erbas A330 koja je trebalo da leti za Njujork.

Zbog tog nedostatka juče su otkazani letovi JU500 iz Beograda za Njujork i JU501 iz Njujorka za Beograd.

"Očekuje se da će avion danas leteti prema planiranom rasporedu", navodi se u saopštenju Er Srbije.

Kompanija je saopštila i da su svi putnici sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << oba leta u potpunosti zbrinuti i preusmereni na druge letove, da bi stigli do svojih odredišta.

Za dodatne informacije, putnici mogu da pozovu Kontakt centar Air Serbia na 0800 111 528 iz Srbije ili na +381 11 311 21 23 iz inostranstva.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Er Srbija: Let za Njujork otkazan, ali...

Izvor: Mondo, 21.Jul.2017

Naša nacionalna avio-kompanija je u saopštenju objasnila zašto je let za Njujork otkazan, kao i da su svi putnici ipak stigli do željenih destinacija...Foto: MONDO/Dragana Todorović.."Er Srbija, nacionalna avio-kompanija Republike Srbije, saopštava u vezi sa jučerašnjim otkazanim letovimaJU500...

Nastavak na Mondo...

'Er Srbija' danas leti za Njujork po planu

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Jul.2017

BEOGRAD - Kompanija "Er Srbija" saopštila je da je otklonjen tehnički nedostatak na letjelici "erbas A330", koja je juče trebalo da leti na relaciji Beograd-Njujork, i da se očekuje da će avion danas letjeti prema planiranom rasporedu...U saopštenju se ističe da su putnici otkazanih letova na...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.