Izvor: Blic, 14.Jul.2016, 19:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ostavila čoveka da joj čuva mačku, pa preko kamere u šoku gledala šta STVARNO radi

Odri Jang iz Njujorka je morala da otputuje u Australiju, nažalost bez svoje mačke Mjau Mjau, koju je ostavila u "sigurnim rukama" Ahmeta Azturka, suvlasnika kompanije "Pet parade" koja se bavi bejbisitovanjem životinja.

Iako je Azturkova kompanija bila na dobrom glasu, ono što je usledilo trajno će uništiti njenu reputaciju. Pošto su u stanu Jangovih instalirane sigurnosne kamere, Odri je preko telefonske aplikacije dobijala snimke o dešavanjima u stanu dok se nalazi >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u Australiji.

Popodne su počeli da stižu snimci Ahmeta i nepoznate ženske osobe u strasnoj akciji u kuhinji, dnevnoj sobi i po celom stanu i to pred nesrećnom mačkom. Nakon šoka i neverice, Odri je odlučila da pozove prijateljicu, koja je ubrzo došla na lice mesta i isterala ljubavnike iz stana.

Ahmet se pravdao da je na trenutak izgubio kontrolu i da mu se nikad ranije ništa slično nije dogodilo. Zaneseni ljubavnik je platio čišćenje stana i na svu sreću ceo slučaj je prošao mimo suda, piše Dejli mejl.
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.