Osmi poraz Minesote, Rendl predvodio Njujork u Gardenu

Izvor: B92, 02.Jan.2024, 00:48

Osmi poraz Minesote, Rendl predvodio Njujork u "Gardenu"

Košarkaši Njujork Niksa upisali su pobedu na meču protiv Minesote 112:106.

Pobedu timu Niksa u Medison Skver Gardenu najviše je doprineo Džuijus Rendl sa 39 poena što je bila njegova 18 utakmica zaredom sa 20+ poena, u svom novom klubu Anunobi je upisao 17 poena.

Entoni Edvarts je bio najefikasniji u svom timu sa 35 poena, Karl Entoni Tauns je dodao 29, dok je Rudi Gober imao dabl-dabl učinak sa deset >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << poena i 15 skokova.

Rezultatsku klackalicu smo gledali u prvoj četvrtini, koju su bolje otvorili košarkaši Minesote sa prednošću od šest poena prednosti, uspeo je Njujork da se vrati u povede, ali je posle 12 minuta igre prednost na kraju bila na strani gostiju koji su vodili sa 32:23.

Držala je Minesota tu prednost na startu druge deonice, ali su Niksi uspeli da preokrenu situaciju i dođu do prednosti od 61:49 sa kojim se završilo prvo poluvreme.

U drugom poluvremenu je Njujork uspeo da održi dvocifrenu prednost, koju je uspeo da poveća sve do prednosti 94:78.

Bilo je zanimljivo u poslednjoj deonici, gde su Niksi nisu uspeli da održe prednost, uspeli su iz Minesote da se vrata da smanje razliku, ali do preokreta nije došlo, tako da su Niksi slavili sa 112:106.

Minesota je tako doživela osmi poraz u sezoni, dok je Njujork upisao 18.trijumf.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.