Oslabio Novakov deo žreba u Njujorku, DVA odustajanja

Izvor: Mondo, 26.Avg.2019, 07:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oslabio Novakov deo žreba u Njujorku, DVA odustajanja

Povrede su sprečile nastupe...

Najbolji teniser sveta Novak Đoković nije dobio nimalo lak žreb za US Open, ali se posle odustajanja dvojice igrača iz TOP25 može ipak nazvati malo povoljnijim.

Kevin Anderson i Miloš Raonić zvanično su saopštili organizatorima da se povlače sa četvrtog grend slema sezone, razlog su povrede, a obojica su se nalazila u delu "kostura" u kom je bio i Novak Đoković, štaviše sa Južnoafrikancem je mogao da >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << se sretne već u osmini finala.

Bivši finalista US Opena nije u sjajnoj formi i trenutno je "pao" na 17. mesto na ATP listi, dok je Miloš Raonić (#22) odustao drugi put u poslednje tri godine u Njujorku.

US Open, koji počinje danas, saopštio je da Kevina Andersona kao "laki luzer" menja Paolo Lorenci, dok je umesto Miloša Raonića pravo nastupa stekao Kamil Majčrzak. Prethodno su odustali i Huan Martin del Potro i Mekenzi Mekdonald.

/ŽREB ZA US OPEN: SRBI U ISTOM DELU KOSTURA, NADAL NA DRUGOM/

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.