Opsesivno ih prate gde god da krenu, ali Hju Džekman ne krije koliko voli 13 godina stariju suprugu

Izvor: B92, 09.Apr.2023, 15:15

Opsesivno ih prate gde god da krenu, ali Hju Džekman ne krije koliko voli 13 godina stariju suprugu

Glumac Hju Džekman i 13 godina starija supruga i glumica Debora Li nedavno su uslikani na plaži "Hampton" u Nju Jorku.

Par je iskoristio slobodno vreme kako bi uživao u zracima sunca, ali i u zajedničkim trenucima, a fotografi stranih medija opsesivno prate ovaj holivudski par gde god da ode.

I koliko god se trudili da sačuvaju svoju vezu od očiju javnosti, Hju Džekman i Debora Li uvek se nađu na meti kritika javnosti i to zbog, mnogi bi rekli, velike razlike >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u godinama.

Džekmanovi mnogobrojni obožavaoci širom sveta uvek nađu vremena da komentarišu njegov brak, te često ističu da glumica Debora Li više izgleda kao njegova mama, nego kao bračna partnerka.

Podsetimo, Hju i 13 godina starija glumica Debora venčali su se još 1996. godine. Par se upoznao godinu dan ranije na setu australijske televizijske serije "Correlli", a danas su roditelji dvoje usvojene dece.

"Pre svega najteže je bilo saznanje da supruga i ja ne možemo da imamo biološku decu. Kad je o usvojenoj reč, uz biološku decu želeli smo da usvojimo bar jedno dete, no na kraju smo usvojili dvoje. Kad se postavilo pitanje da li hoćemo da usvojimo dete ili da odemo na vantelesnu oplodnju, nije bilo razmišljanja. Moram reći da, iako je proces usvajanja stvarno bio težak, depresija je odmah nestala i sad smo najsrećniji roditelji našeg Oskara i Iv. Ne smatram ih usvojenim. Oni su naša deca", rekao je Džekman pre nekoliko godina.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.