Opleo po Kardašijanovima: Vi se obično đubre!

Izvor: Scandal.rs, 23.Dec.2014, 23:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opleo po Kardašijanovima: Vi se obično đubre!

Reklo bi se da su se članovi porodice Kardašijan do sada već navikli na negativne komentare prolaznika, ali su ostali šokirani uvredama kojima ih je “počastio” jedan stariji građanin.

Naime, Kloi i Kortni Kardašijan su nedavno posetile Fajer Ajlend u Njujorku. Pridružio im se i Kortnin nevenčani suprug Skot Disik, a tom prilikom obišli su i nekadašnju kuću njegove bake. Pratile su ih i kamere, s obzirom da je sve snimano za potrebe njihovog rijaliti >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << šoua, pa je čitava ekipa očekivano privukla veliku pažnju prolaznika. Među njima bio je i jedan stariji komšija, koji je kada ih je video, sa prozora svoje kuće uzviknuo:

“Nije valjda da dolaze ovamo? Kako su vas pustili na ostrvo? Vi ste obično đubre!”

Slavne sestre zanemele su na ove komentare, ali je Disik stao u njihovu odbranu, i penzioneru uzvratio psovkama.

“Hoćeš da siđeš dole da mi pop****?”, rekao je on, da bi kasnije objasnio zašto je tako burno odreagovao.

“Neki nebitan lik je počeo da pljuje po Kortni i Kloi, i naravno da nisam imao drugog izbora nego da odbranim njihovu čast.”

Međutim, to nije sprečilo dekicu da nastavi sa uvredama, pa su se njegovi komentari čuli još nekoliko minuta, pre nego što je svoj “govor” završio pokazujući im srednji prst.

Autor: Life Content

Foto: JLP
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.