On-line seksi kongresmen

Izvor: OkRadio.rs, 24.Jul.2013, 13:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

On-line seksi kongresmen

Kandidat za gradonačelnika Njujorka Entoni Viner, bivši kongresmen SAD-a, zapanjio je američku političku scenu novim seks skandalom. Mediji u Americi su preneli pisanje tabloidnog sajta www.thedirty.com na kome je postavljena ispovest jedne dvadestdvogodišnje devojke koja je rekla da je tokom 2012. godine šest meseci bila u sajber vezi sa Vinerom.   U ispovesti na sajtu stoji da joj je on obećao posao i stan koji će iznajmiti za njih u Čikagu, da bi moglo da se viđaju.    Prema navodima u ispovesti afera je trajala od decembra 2012. Sajt je objavio i da je Viner koristio pseudonim Karlos Dejndžer (opasnost), četujući sa još jednom devojkom.    Viner...

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Aktuelni kandidat za gradončelnika Njujorka u novom seks skandalu

Izvor: Nezavisne Novine, 24.Jul.2013

VAŠINGTON - Bivši američki kongresmen i aktuelni kandidat za gradonačelnika Njujorka Entoni Vajmer opet se našao u središtu seks skandala. Ovaj put pod pseudonimom Carlos Danger.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.