Omiljena glumica osvaja seksepilom, nosi haljinu na kojoj bi joj i Barbi pozavidela FOTO

Izvor: B92, 22.Dec.2023, 14:20

Omiljena glumica osvaja seksepilom, nosi haljinu na kojoj bi joj i Barbi pozavidela FOTO

Blejk Lajvli nedavno je prisustvovala dodeli nagrada "CCA Groundbreaker" u Njujorku, a za tu priliku je obukla haljinu na kojoj bi joj i Barbi pozavidela.

Glumica se na svečanom događaju pojavila u ciklama haljini, a celokupno izdanje je upotpunila satenskim rukavicama i salonkama u istoj boji kao i toaleta.

Kako prenosi američki list "Hola", glumica Amerika Ferera je bila jedna od ponosnih dobitnica nagrada, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << a Blejk Lajvli, inače njena bliska prjateljica, bila je tu da je podrži.

Prijem je, sudeći prema fotografijama od te večeri, bio dosta emotivan, jer se omiljena mama Holivda opet susrela sa svojim starim koleginicama i prijateljicama sa seta filma "Sisterhood of the Traveling Pants". Pored Blejk Lajvli, glumicu Fereru su podržale i koleginice Aleksis Bledel i Amber Tamblin.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.