Okončana drama u UN VIDEO

Izvor: B92, 02.Dec.2021, 18:18

Okončana drama u UN VIDEO

Zgrada UN na Menhetnu danas je blokirana, a policija je stigla na lice mesta jer je prethodno prijavljen incident ispred zgrade.

To je saopštio portparol UN nakon što su mediji objavili izveštaj da se ispred zgrade pojavio naoružan muškarac, prenosi Rojters.

Na video snimku koji je uživo emitovan vide se muškarac sa puškom uperenom u vrat i jake snage policije ispred ograde oko kompleksa na istočnoj strani Menhetna. Policija je u međuvremenu osumnjičenog lišila >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << slobode.

Saobraćaj je bio u prekidu u tom delu grada, napisala je policija na Tviteru.

Obezbeđenje zgrade UN otvorilo je jedan ulaz u sedište UN, rekao je portparol, jer se muškarac sa puškom nalazio ispred drugog ulaza.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

HTEO DA PREDA POVERLJIVA DOKUMENTA U UN?! Završena drama u Njujorku, naoružani muškarac nije bio terorista!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Dec.2021

Neke stvari postaju jasnije, ali ne još uvek..Naoružani napadač u sedištu UN nije teroristička pretnja, došao je da uruči dokumente, saopštila je policija. Čovek koji je u četvrtak došao sa sačmarom u sedište Ujedinjenih nacija u Njujorku nije imao teroristički motiv i stigao je iz države...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.