Izvor: Piplmetar.rs, 28.Okt.2023, 05:31

Odlični Bogdanović neshvatljivo presedeo završnicu meča na klupi, Atlanta poražena od Njujorka

Jang je rasipao lopte, Njujork zasluženo pobedio

Foto: Tanjug / AP


Košarkaši Atlante Hoks ponovo su pretrpeli poraz, pošto su u neizvesnoj završnici prokockali nekoliko šansi, a Njujork Niks i su to znalački kaznili -126:120.
Domaćin je samo u jednom trenutku i to posle nekoliko početnih koševa bio u vođstvu, a sve što su uspeli da učine tokom okršaja >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << sa ekipom iz „Velike jabuke“ jeste izjednačenje u nekoliko navrata, bez potpunog preokreta.
Trej Jang je bio daleko od svog prepoznatljivog napadačkog učinka i sa vrlo slabim procentima nije uneo mnogo toga dobrog u igru svog tima. „Krpili“ su ga Diandre Hanter i naš Bogdan Bogdanović, ali trojac na suprotnoj strani je jednostavno bio nezaustavljiv.
Ključnu priliku za povratak i potencijalno izboren produžetak sastav Hoksa nije iskoristio iako su dobili poklon Bransona koji je bacio loptu u aut. Jang je nabacio zicer Klintu Kapeli, koji isti nije iskoristio, pa je rival na 122:120 rutinirao kraj.
Ostaje veliko pitanje zbog čega u rosteru Hoksa u poslednjih četiri i po minuta nije bilo Bogdanovića, koji je meč završio sa 16 poena (6/11 FG) uz 3 asistencije za 26 minuta u igri.
Osim njega Hanter je dao 27 i uhvatio 6 lopti, Jang je imao 18 uz katastrofalnih 4/16 iz igre i 12 asistencija, dok je Kapela takođe dođao do dabl-dabla sa po 13 poena i skokova. Treba pomenuti i Dedžontea Mareja sa 18/7/6 partijom.
Nikse je sa 31 poenom predvodio Džejlen Branson uz za njega rekordnih osam trojki, Ar Džej Beret je dodao 26, Džulijus Rendl flertovao sa tripl-dablom upisavši 17/12/9, dok je Donte DiVinćenco postigao 16.
Njujork je došao do prve pobede u kampanji i skora 1-1, Atlanta je sada na 0-2.
(Telegraf.rs)


Opširnije
Izvor: Telegraf.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

Odlični Bogdanović neshvatljivo presedeo završnicu meča na klupi, Atlanta poražena od Njujorka

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 28.Okt.2023

Jang je rasipao lopte, Njujork zasluženo pobedio Košarkaši Atlante Hoks ponovo su pretrpeli poraz, pošto su u neizvesnoj završnici prokockali nekoliko šansi, a Njujork Niks i su to znalački kaznili -126:120. Domaćin je samo u jednom trenutku i to posle nekoliko početnih koševa bio u vođstvu,...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.