Odgovor na klevetanje: Političari se dele na otvorene i prikrivene ustaše...On spada u gluplje

Izvor: B92, 21.Sep.2021, 09:44

Odgovor na klevetanje: "Političari se dele na otvorene i prikrivene ustaše...On spada u gluplje"

Beograd -- Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin reagovao je nakon vesti da je hrvatski predsednik klevetao predsednika Srbije u Njujorku.

"U Hrvatskoj se političari dele na otvorene i prikrivene ustaše", poručio je Vulin predsedniku Hrvatske Zoranu Milanoviću.

Vulin je podsetio da je Milanović, kada je, ne znajući da ga snimaju, na sastanku sa takozvanim braniteljima ponosno priznao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << svoje ustaške korene, dokazao da pripada prikrivenim sledbenicima ustaškog pokreta.

"Ali, da spada i među gluplje hrvatske političare, Milanović je dokazao kada je 2015. godine pokušao da zatvori granice prema Srbiji i potvrdjuje to svaki dan kada napada Srbiju i Vučića", dodao je Vulin.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Pusić: Vulin kvalificiran za visoko mjesto na ljestvici glupavih političara

Izvor: Danas, 21.Sep.2021

Izjava Aleksandra Vulina počinje rečenicom "U Hrvatskoj se političari dele na otvorene i prikrivene ustaše", što i samog Vulina kvalificira za visoko mjesto na ljestvici glupavih političara, komentariše za Danas Zoran Pusić, koopredsednik Igmanske inicijative za Hrvatsku, stav sprskog ministra...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.