Obožavaju ga: Kluni na večeri sa porodicom Alamudin

Izvor: BanjalukaLive.com, 29.Apr.2015, 17:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obožavaju ga: Kluni na večeri sa porodicom Alamudin

Izgleda da se holivudski glumac Džordž Kluni odlično slaže sa porodicom svoje supruge Amal Alamudin. Tako se sinoć Kluni pridružio porodici Alamudin na večeri u Njujorku. Glumac je bio pravi kavaljer kada je do restorana dopratio majku svoje supruge Bariju Alamudin. Tu je bio i Amalin otac, Ramzi koji je zajedno sa svojom suprugom pratio poznati par pri izlasku sa večere u restoranu "Caravaggio". Večeri je prisustvovala i >> Pročitaj celu vest na sajtu BanjalukaLive.com << sestra poznate advokatice Tala Alamudin. Iako neki posmatraju Amal kao prvu modnu ikonu dizajner Ajzak Mizrahi ne misli tako. "Ne, nikako. Dobro izgleda, ali tome se vidi kraj. Ona uvijek izgleda odlično, ali za mene je nekako taktična", objasnio je on. (Super žena, foto: Splash)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dobar zet: Porodica Alamudin obožava Klunija

Izvor: Vesti-online.com, 29.Apr.2015

Izgleda da se holivudski glumac Džordž Kluni odlično slaže sa porodicom svoje supruge Amal Alamudin...Tako se u utorak uveče Kluni pridružio porodici Alamudin na večeri u Njujorku. Glumac je bio pravi kavaljer kada je do restorana dopratio majku svoje supruge Bariju Alamudin...Tu je bio i Amalin...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.