Obilazak Njujorka sa Sarom Džesikom Parker

Izvor: Mondo, 25.Sep.2017, 17:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obilazak Njujorka sa Sarom Džesikom Parker

Sviđa vam se ta ideja? Prijavite se.

Foto: tenor.com

Onlajn platforma za pronalaženje smeštaja širom sveta - Airbnb  - svojim korisnicima nudi novu, ekskluzivnu uslugu: obilazak Njujorka ruku pod ruku sa čuvenom Sarom Džesikom Parker!

"Nudimo vam nezaboravno iskustvo kupovine cipela sa glumicom, producentkinjom, poslovnom ženom i ponosnom Njujorčankom", piše na njihovom sajtu, uz objašanjenje da će svaki učesnik ove turističke >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ture, odbiti, osim nesvakidašnje šetnje Njujorkom, i par cipela iz kolekcije SJP, koji dizajnira Sara, kao i sladoled, a na kraju dana i besplatne karte za balet.

To zadovoljstvo košta 400 dolara i uopšte nije mnogo, s obzirom na to da samo JSP cipele na sniženju koštaju više od 100 dolara, koliko i najjeftinija karta za balet.

Selfi sa nekadašnjom Keri Bredšo nema cenu, kažu fanovi serije "Seks i grad".

Međutim, ova zanimljiva turistička tura biće organizovana samo 6. oktobra i samo za prve četiri osobe koje se prijave na sajtu Airbnb, a novac učesnika će biti doniran Njujorškom baletu, u kojem je Sara Džesika Parker član odbora.

Oni koji ne misle da je Njujork uz Saru Džesiku Parker gubljenje vremena, mogu da se prijave za šetnju sa američkim fudbalerom Majklom Strejhenom, ili glumacem Enselom Elgortom.

MONDO je već bio u Njujorku, kao i u kući Keri Bredšo. Pročitajte kako smo se proveli:

"Seks i grad" uživo
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.