Obama i Nikolić stari prijatelji

Izvor: Mondo, 25.Sep.2012, 19:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obama i Nikolić "stari prijatelji"

Tomislav Nikolić neformalno se sreo sa američkim predsednikom Barakom Obamom tokom zasedanja Generalne skupštine UN u Njujorku, a potom ispričao anegdotu o susretu.

U izjavi za B92, predsednik Srbije ispričao je malu anegdotu o susretu sa Barakom Obamom, predsednikom SAD.

Kako je rekao susret se odigrao između Obaminog i njegovog >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << govora na Generalnoj skupštini UN.

"Predstavljajući me jednom od svojih saradnika Obama je rekao, mi smo stari prijatelji, dugo se znamo", preneo je Nikolić deo razogvora sa Obamom sa kojim se prvi put sreo sinoć na prijemu.

(MONDO)

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Obama i Nikolić "stari prijatelji"

Izvor: Vesti-online.com, 25.Sep.2012

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić neformalno se sreo sa američkim predsednikom Barakom Obamom tokom zasedanja Generalne skupštine UN u Njujorku, a potom ispričao anegdotu o susretu...U izjavi za B92, predsednik Srbije ispričao je malu anegdotu o susretu sa Barakom Obamom, predsednikom SAD. Kako...

Nastavak na Vesti-online.com...

Nataša Jeremić ćaskala s Mišel Obamom

Izvor: Kurir, 26.Sep.2012, 07:00

Dok je Vuk Jeremić razgovarao s Barakom Obamom, ni supruge se nisu dosađivale..NJUJORK - Srdačan susret...Predsednik Generalne skupštine UN Vuk Jeremić razgovarao je juče s američkim predsednikom Barakom Obamom odmah nakon njegovog obraćanja u UN. Sastanku bivšeg šefa srpske diplomatije i Obame...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.