OSKAROVKA HELEN MIREN GOLA U KADI

Izvor: Kurir, 22.Jun.2010, 19:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OSKAROVKA HELEN MIREN GOLA U KADI

Glumica Helen Miren (Mirren) pokazala je da se ni sa 64 godine ne stidi svog tela. Ona je, naime, zbog promocije svog novog filma "Love Ranch" u kome igra madam prvog legalizovanog bordela

Glumica Helen Miren (Mirren) pokazala je da se ni sa 64 godine ne stidi svog tela.

Ona je, naime, zbog promocije svog novog filma "Love Ranch" u kome igra madam prvog legalizovanog bordela u Nevadi stala golišava pred objektiv aparata fotografa Jirgena Telera (Juergena Tellera) za >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << magazin Njujork (New York Magazine) .

- I dalje je dobra devojka koja želi da bude loša - rekla je Helen Miren, koja će uskoro proslaviti 65. rođendan.

Ona je dodala i to da je još na početku svoje karijere naučila koristiti svoju seksualnost i to pojavljujući se 1979. godine u filmu "Kaligula" (Caligula).

- Nisam izveštačena i nisam moralista, niti sam ikada bila - naglasila je oskarovka.Reditelj filma "Love Ranch" je suprug britanske glumice Tejlor Hakfor (Taylor Hackford), a ostvarenje je bazirano na istinitoj priči o paru koji je imao prvi legalizovan bordel u SAD.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.