OPET?!

Izvor: Mondo, 24.Maj.2019, 14:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OPET?!

Danijel Krejg ide pod nož zbog povrede na snimanju?

Operisao je oba kolena i rame, zahvaljujući zahtevnim scenama na snimanju filmova o Džejmsu Bondu, a čini se da će Danijel Krejg ponovo završiti na operacionom stolu.

Samo nekoliko dana nakon početka snimanja novog filma o tajnom agentu 007 na Jamajki, objavljeno je da je snimanje stopirano jer je glavni glumac povredio članak.

Bez pipanja!

Sada je otkriveno da je povreda ozbiljna >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << i da je Krejg ponovo posetio istog hirurga u Njujorku, koji ga je "popravljao" nakon snimanja prethodnih akcionih scena.

Glumac će morati na manju operaciju članka, nakon čega će dve nedelje biti na rehabilitaciji. Tek nakon toga, će moći da popije martini...
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.