Novi skandal Čarlija Šina

Izvor: S media, 27.Okt.2010, 14:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi skandal Čarlija Šina

Američki glumac Čarli Šin opet je izazvao skandal tako što je demolirao sobu u njujorškom hotelu Plaza, zbog čega je odveden na psihijatrijsku procenu.

Kako javlja agencija AP, jedna radnica hotela je oko dva sata po ponoći pozvala policiju kada je čula viku i nesnosnu buku iz njegove sobe.

Policija ga je našla golog kako razbacuje nameštaj po sobi, u kojoj je bio sa nepoznatom ženom.
>> Pročitaj celu vest na sajtu S media <<
S obzirom da je bio poprilicno pijan i rastresen, odveden je u bolnicu na psihijatrijsku evaluaciju.

U pokušaju da umanji štetu, Šinov predstavnik za štampu je izjavio da je ponašanje 45-godišnjeg glumca posledica alergijske reakcije na lek.

Ovo je samo jedan u nizu ispada zvezde mnogih filomova i popularne serije "Dva i po muškarca". Krajem prošle godine, Šin je napao svoju suprugu nožem, nakon čega ga je sud poslao na odvikavanje od droge.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.