Izvor: DANuBeogradu.rs, 10.Jan.2024, 14:37

Novi filmovi u bioskopima: Generacija iz jajeta

Veoma inspirativan naučno-fantastični film, „Generacija iz jajeta“, prikazivaće se u domaćim bioskopima od četvrtka, 11. januara 2024. U ne tako dalekoj budućnosti, kada nove tehnologije doprinose svakoj udobnosti života, u Njujorku živi par Rejčel i Alvi. Rejčel uspeva da dobije željeno mesto u Centru za reprodukciju koji parovima nudi zgodno i zajedničko materinstvo putem veštačkih … Članak Novi filmovi u bioskopima: Generacija iz jajeta se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Novi filmovi u bioskopima: Pčelar

Izvor: DANuBeogradu.rs, 10.Jan.2024

Još jedan akcioni film sa Džejsonom Stejtamom u glavnoj ulozi, „Pčelar“, prikazivaće se u bioskopima od četvrtka, 11. januara 2024. Nakon što se povukao iz „Pčelara“, tajne elitne organizacije, Adam Klej živi usamljeničkim životom. Međutim, kada njegova starija komšinica bude prevarena...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.