Novi album Depeche Mode izlazi 26. marta

Izvor: Poznati.info, 25.Jan.2013, 05:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi album Depeche Mode izlazi 26. marta

Spot za prvi singl „Heaven“ sa novog albuma biće premijerno prikazan 1. februara na sajtu Vevo

Depeche Mode su objavili datum izlaska svog dugoočekivanog 13. albuma pod nazivom „Delta Machine” za 26. mart i to za novog izdavača Columbia records.

Album, na kome su radili prethodnih godinu dana u Santa Barbari u Kaliforniji i Njujorku producirao je Ben Hillier, a mikseve je radio Flood. >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info <<

Bend je takođe najavio i svetsku premijeru spota za prvi singl „Heaven“ 1. februara na sajtu Vevo.

TURNEJA

Novi album benda biće sjajan uvod za njihovu veliku svetsku turneju, u okviru koje ih Beograd po prvi put dočekuje 19. maja na Ušću. Koncert koji našoj publici predstavlja brend Tuborg jedan je od najiščekivanijih u Srbiji, a bend je najavio uzbudljiv nastup uz sve svoje hitove i deo novih pesama.

Pored standardnog CD izdanja, Depeche Mode će objaviti i ekskluzivno deluks izdanje albuma „Delta Machine” sa četiri dodatne pesme i knjigom u tvrdom povezu koja na 28 stranica predstavlja fotografije nastale kroz višegodišnju saradnju sa Antonom Korbijnom.

„Pisanje ovog albuma je bilo neverovatno izazovno, jer sam želeo da zvuk celog albuma bude jako moderan. Želeo sam da se ljudi osećaju dobro dok ga slušaju, da osete neki mir. Jednostavno potoji neka magija u njemu“, izjavio je Martin Gore.

„Sa ovim izdanjem potpuno smo promenili našu ideju o tome kako treba stvarati jedan album. U nekom trenutku smo udarili u zid i shvatili da album počinje da zvuči potpuno normalno, onda smo sve promešali i dobili pravi izvorni Depeche Mode zvuk. „Delta Machine“ je ono što smo mi zapravo i jedva čekam da ga naši fanovi čuju“, izjavio je Dave Gahan.

LISTA PESAMA

1. Welcome To My World

2. Angel

3. Heaven

4. Secret To The End

5. My Little Universe

6. Slow

7. Broken

8. The Child Inside

9. Soft Touch/Raw Nerve

10. Should Be Higher

11. Alone

12. Soothe My Soul

13. Goodbye

Izvor: Novosti.rs

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pogledajte ‘Boomerang’ Nicole Scherzinger!

Izvor: Tracara.com, 25.Jan.2013

Novi album izlazi 10. marta Nicole Scherzinger objavila je spot za svoj novi singl Boomerang, koji je prvi singl sa njenog drugog studijskog albuma koji će izaći 10. marta.“Boomerang je nova pesma, sa novim zvukom i dobrom energijom, koja prati i ovaj singl i ceo album”, rekla je Scherzinger o...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.