Novak mora na novu operaciju?

Izvor: Sportske.net, 10.Sep.2019, 17:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novak mora na novu operaciju?

Da li je povreda bezazlena?

Novinar "Njujork Tajmsa" Kristofer Kleri je objavio tekst sa informacijom da je Novakovo rame u nešto ozbiljnijem stanju nego što je predstavljeno.

Prema njegovim informacijama nije samo obična povreda u pitanju, kako je Novak govorio tokom turnira, već da postoji mogućnost da Novak ode na novu operaciju jer samo odmor možda neće biti dovoljan.

Novak će najverovatnije, ako ne bude igrao do kraja godine, izgubiti ogroman >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << broj poena što bi moglo da dovede do promene na vrhu ATP liste.

Rafael Nadal je uveliko prvi u ATP trci, Novak bi morao da uđe u novu seriju ukoliko želi vrh ATP liste na kraju godine.

Ukoliko je povreda zaista ozbiljna, to će predstavljati problem...
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

AMERIKANAC TVRDI Novak mora na operaciju!?

Izvor: 011vodič.com, 10.Sep.2019

Stanje povrede Novaka Đokovića, zbog koje je predao meč osmine finala US Opena Stenu Vavrinki, daleko je od bezazlenog. Srpski teniser se nalazi u Švajcarskoj, gde pokušava da izleči povređeno rame. Međutim, iz SAD stižu zabrinjavajuće informacije.. Naša kladionica nudi kvotu 1.95 da će...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.