Nova pucnjava u SAD: Ranjeno petoro, među njima i dete

Izvor: B92, 21.Sep.2018, 09:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova pucnjava u SAD: Ranjeno petoro, među njima i dete

Njujork -- Nova pucnjava u SAD. Pet osoba, među kojima i osmogodišnja devojčica, ranjeno je u pucnjavi u Sirakuzi, u državi Njujork, saopštila je policija.

Pucnjava se dogodila sinoć oko 21 čas po lokalnom vremenu.

"Ovo je veoma tragičan događaj. To je nešto što ne sme da se dešava u našoj zajednici", izjavio je na konferenciji za novinare šef policije Frenk Fauler.

Lokalni >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << portal "Syracuse.com" je objavio da se pucnjava odigrala u krugu porodice koja se okupila zbog smrti osobe koja je umrla od raka, prenosi Rojters.

Sirakuza se nalazi na oko 400 kilometara severozapadno od Njujorka.

Podsetimo, u četvrtak su četiri osobe, među kojima i napadač, poginuli u pucnjavi u američkoj državi Merilend. Tri osobe su ranjene. Napadač je prema prvim informacijama žena koja je potom izvršila samoubistvo.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

SAD: U pucnjavi ranjeno pet osoba

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Sep.2018

Pet osoba, među kojima i osmogodišnja devojčica, ranjeno je u pucnjavi u Sirakuzi, u državi Njujork, saopštila je policija...Pucnjava se dogodila sinoć oko 21 čas po lokalnom vremenu..."Ovo je veoma tragičan događaj. To je nešto što ne sme da se dešava u našoj zajednici", izjavio je na konferenciji...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.