Nort ima samo 4 godine, a već nosi korset? Javnost napala Kim, a onda se ona konačno oglasila...

Izvor: Prva.rs, 13.Jul.2017, 12:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nort ima samo 4 godine, a već nosi korset? Javnost napala Kim, a onda se ona konačno oglasila...

Najpoznatija starleta je ovaj put svoju ćerku obukla kao manekenku za modnu pistu, i tako na društvenim mrežama izazvala lavinu negativnih komentara.
Mala Nort je sa majkom prošetala ulicama Njujorka u narandžastoj satenskoj haljini i korsetu!
"Kuda je ovaj svet krenuo? Počeli smo bebe da oblačimo u korsete i saten", "Alo ljudi, ovo je strašno! Pa ona je samo dete", "Bolesno je četvorogodišnjem detetu obući korset. Kakvu poruku šaljete seksualnim predatorima? Obuci >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << je u Mini Maus majicu", samo su neki od komentara roditelja.

S obzirom da se cela situacija otrgla kontroli, Kim se ubrzo oglasila i objasnila o čemu je reč. 
"Nikada svojoj devojčici ne bih obukla korset. Opustite se, to je samo haljina. U pitanju je običan tekstil koji izgleda kao korset", rekla je starleta.



Pratite nas i na Viberu!
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na Prva.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.