Nole prisluškivao publiku tokom meča

Izvor: Mondo, 31.Avg.2018, 08:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nole "prisluškivao" publiku tokom meča

Đoković hvali atmosferu u Njujorku, ali i kritikuje sebe zbog pada koncentracije.

Foto: AP Photo/Frank Franklin II

Novak Đoković je, očekivano, uspeo da se plasira u 3. kolo US Opena, mada je u trećem setu duela sa Tenisom Sandgrenom imao problem. Zato su i igrana četiri seta.

"Tenis je igrao dobro, žestoko se borio i zaslužio veliki aplauz publike. Mislim da sam ja igrao dobro dva i po seta, a onda kao da sam se, bez razloga, mentalno izgubio. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Bio sam potom ljut na sebe i na svoju igru, takve stvari se dešavaju. Nisam srećan zbog načina na koji sam izgubio koncentraciju, ali sam uspeo da se pregrupišem i dobijem meč. Nadam se da ću iz ovoga nešto naučiti", izjavio je najbolji srpski teniser posle plasmana u narednu rundu, a preneo "Eurosport".

Đoković se, takođe, osvrnuo na atmosferu koja prati poslednji gren slem sezone.

"Noćni mečevi na US openu su pravi doživljaj, nešto najlepše što se može doživeti na teniskim turnirima. Hvala publici, što je ostala sa nama, hvala i što su pričali između poena i tokom poena. Čuo sam nešto o šopingu... Tako nešto se može čuti samo u Njujorku. I zbog toga volim kada sam ovde", sa osmehom je ispričao.

U trećem kolu Novak će se sastati sa starim znancem Rišarom Gaskeom, koji je kao 26. nosilac eliminisao našeg Lasla Đerea - 3:0, po setovima 6:3, 7:6 (7:5), 6:3.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.