Njujorški policajac ubio Crnogorku

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Okt.2009, 15:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Njujorški policajac ubio Crnogorku

NJUJORK - Detektiv njujorške policije Kevin Spelmen je vozeči pijan pregazio i ubio šezdesetsedmogodišnju Dranu Nikač, koja se u Sjedinjene Američke Države doselila pre dve decenije iz Crne Gore, piše današnji Njujork Post.

Četrdesetdvogodišnji Spelman je na Dranu Nikač naleteo službenim automobilom u petak u 6 časova i 30 minuta, pošto je cele noći slavio rođendan kolege.

Drana Nikač je >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << bila tekstilna radnica u penziji i nastradala je dok je skupljala flaše za reciklažu. Članovi njene porodice su izjavili da je novac dobijen za flaše i konzerve davala humanitarnim organizacijama. Spelman je pušten na slobodu pošto je plaćena kaucija od 25.000 dolara.

Prošlog meseca je njujorški policajac Endru Keli pregazio tridesetdvogodišnju Vionik Valnord Kasim dok je, navodno, vozio pijan.

Keli je, kao i Spelman, odbio da se testira na prisustvo alkohola. Krv mu je uzeta tek sedam sati posle nesreće i nije utvrđeno prisustvo alkohola, ali je Keli ipak optužen. Spelmanu je krv uzeta na analizu gotovo šest sati posle nesreće.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.