Njujorški bračni par slavi zajednički 212. rođendan

Izvor: NoviMagazin.rs, 01.Mar.2015, 18:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Njujorški bračni par slavi zajednički 212. rođendan

Muž i žena za koje se pretpostavlja da su najstariji bračni par u Njujorku imaju zajedno 212 godina.

Kako je javio AP, Dirano Vejar proslavio je danas svoj 108. rođendan, dok će njegova supruga Žan u maju napuniti 106.

Bračni par koji vodi poreklo sa Haitija slavio je dans u njihovom domu u Spring valiju, koji dele sa ćerkom.

Dirano i Žan su se u SAD doselili 1968. godine, gde su odgajili petoro dece. Dirano je u SAD bio zaposlen kao medicinski >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << tehničar u laboratoriji jedne bolnice, javili su američki mediji.

Iako je gotovo slep i ima problema sa sluhom, Dirano i dalje zbija šale na Kreolskom i svakog jutra pre zora radi sklekove.

Vejarovi su u braku 82 godine.
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Najstariji njujorški bračni par zajedno ima 212 godina

Izvor: Blic, 01.Mar.2015

Muž i žena za koje se pretpostavlja da su najstariji bračni par u Njujorku imaju zajedno 212 godina...Dirano Vejar proslavio je danas svoj 108. rođendan, dok će njegova supruga Žan u maju napuniti 106. Bračni par koji vodi poreklo sa Haitija slavio je danas u njihovom domu u Spring valiju, koji...

Nastavak na Blic...

Zajedno imaju 212 godina

Izvor: Nezavisne Novine, 01.Mar.2015

NJUJORK- Muž i žena za koje se pretpostavlja da su najstariji bračni par u Njujorku imaju zajedno 212 godina...Kako je javio AP, Dirano Vejar proslavio je danas svoj 108. rođendan, dok će njegova supruga Žan u maju napuniti 106...Bračni par koji vodi porijeklo sa Haitija slavio je dans u njihovom...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.