Njujork tajms: Još jedna žena optužuje Breta Kavanoa

Izvor: NoviMagazin.rs, 24.Sep.2018, 10:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Njujork tajms: Još jedna žena optužuje Breta Kavanoa

Još jedna žena optužila je kandidata za Vrhovni sud SAD Breta Kavanoa za seksualni napad 1980-ih godina, objavio je Njujork tajms. Kako je sinoć objavljeno, 53-godišnja Debora Ramirez rekla je da se Kavano na zabavi na Univerzitetu Jejl nedolično ponašao.

Kavano je u saopštenju koje je Njujork tajms objavio odbacio te tvrdnje.

Objavljivanje ovih optužbi stavile su u nezgodnu poziciju republikance >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << koji brane kandidata za Vrhovi sud predsednika Donalda Trampa uoči izbora za Kongres u novembru na kojima učestvuje veliki broj ženskih kandidata, dok jača pokret "I ja" (MeToo).

Kavano je bio na putu da njegova nominacija glatko prođe kroz Senat, ali su optužbe Kristine Blejzi Ford omele taj proces. I Ford je optužila Kavanoa za neprikladno ponašanje na žurci kada su bili tinejdžeri.

Kavano je i te optužbe odbacio.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.