Njujork: Voz udario automobil, šest mrtvih

Izvor: VOA, 04.Feb.2015, 21:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Njujork: Voz udario automobil, šest mrtvih

Šest osoba je poginulo, više od deset povređeno u sudaru voza i većeg putničkog automobila, koji se zaustavio na šinama u okolini grada Njujorka...

Nesreća u njujorškom predgrađu Valhala dogodila se kasno sinoć, u vreme kada je voz bio prepun putnika koji su se vraćali kućama posle završetka radnog dana u Njujorku.

Pet putnika i žena koja je vozila automobil su poginuli, navodi se u najnovijem >> Pročitaj celu vest na sajtu VOA << saopštenju uprave železnice, koja je povukla prethodni izveštaj u kojem je objavila da je stradalo sedam ljudi.

U trenutku sudara, oko 32 kilometra severno od Njujorka, u vozu se nalazilo blizu 650 putnika. Žena koja je vozila putnički automobil stala je na šinama da bi proverila svoje vozilo pošto ga je drvena rampa udarila po krovu, a voz je naišao pre nego što je uspela da se odveze.

Voz je gurao njen Džip Čiroki nekoliko stotina metara duž šina, automobil se zapalio i eksplodirao.

Nastavak na VOA...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VOA. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VOA. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.