Izvor: Nezavisne Novine, 01.Jul.2017, 08:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Njujork: U pucnjavi jedna osoba ubijena, 6 ranjeno, napadač mrtav

NJUJORK - Bivši ljekar u bolnici u Bronksu usmrtio je u pucnjavi jednu osobu, a ranio šest prije nego što je oduzeo sebi život, saopštili su zvaničnici.

Prema navodima policijskog komesara Džejmsa Onila, on je prije nego što su ga policajci pronašli mrtvog dok su pretraživali zgradu, pokušao da se zapali, prenio je Rojters.

U pucnjavi je poginula jedna doktorka, a od šetoro povrijeđenih, pet je ozbiljno povrijeđeno, među kojima je jedna osoba pogođena >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << u nogu, rekao je Onil.

Gradonalčelnik Njujorka Bil de Blazio rekao je da je ovo izolovan incident vezan za radno mjesto i da nije teroristički akt.

Zvaničnici su identifikovali napadača kao doktora Henri Beloa.

Kako je u intervjuu WABC njuzu rekao predsjednik opštine Bronks Ruben Diaz, doktor Belo je dobio otkaz u bolnici.

"Njujork tajms" i "Njujork dejli njuz" su izvijestili, pozivajući se na neimenovane izvore, da je Belo sam dao otkaz jer nije želio da se suoči sa time da otkaz dobije od bolnice zbog optužbi za seksualno uznemiravanje.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.