Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Avg.2023, 21:26

Američki zvaničnici: Ukrajinske trupe raštrkane, pogrešno su raspoređene

Ukrajinska vojska se muči da probije rusku odbranu dobrim delom i zbog toga što previše trupa, uključujući neke od svojih najboljih borbenih jedinica, ima na pogrešnim mestima, objavio je danas Njujork tajms, pozivajući se na neimenovane američke zvaničnike.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Amerika o neuspehu Ukrajinaca: Raštrkani su, pogrešno raspoređeni

Izvor: B92, 22.Avg.2023

Ukrajinska vojska se muči da probije rusku odbranu jer previše trupa, uključujući neke od svojih najboljih borbenih jedinica, ima na pogrešnim mestima...Ovo je danas objavio Njujork tajms, pozivajući se na neimenovane američke zvaničnike...Jedan od njih navodi da bi glavni cilj kontraofanzive...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.