Eksplozija u Njujorku, 3 mrtva

Izvor: B92, 12.Mar.2014, 16:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Eksplozija u Njujorku, 3 mrtva

Njujork -- Dve petospratne zgrade urušile su se posle eksplozije u Njujorku. Najmanje tri osobe su poginule, a povređeno je oko 50 ljudi. Uzrok - curenje gasa.

Eksplozija se dogodila oko 9:30 po lokalnom vremenu u Istočnom Harlemu, na Menhetnu, u Njujorku. Više od 10 ljudi vodi se kao nestalo, rekli su zvaničnici, prenosi Njujork tajms.

Gradonačelnik Bil de Blasio na kratkoj konferenciji za novinare >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je rekao da je uzrok curenje gasa.

Kako prenosi Njujork tajms, zvaničnici su rekli da je u pitanju stambena zgrada u kojoj je živelo dosta ljudi.

Na lice mesta je odmah stiglo 39 ekipa i 168 vatrogasaca.

U okolini mesta eksplozije su danas bile zaustavljene sve linije metroa.

Od siline eksplozije popucala su stakla na okolnim zgradama u ulici, koja je bila cela u dimu. Eksplozija se čula i milju daleko.

...

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Eksplozija na Menhetnu, nestala zgrada

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Mar.2014

Jedna šestospratnica na Menhetnu u gradu Njujorku srušila se posle jake eksplozije, javljaju američki mediji.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Njujork: Dvoje poginulih, 18 povređenih u rušenju zgrada

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 12.Mar.2014

Najmanje dva lica su poginula, a 18 je povređeno danas u Njujorku kada su se dve petospratnice urušile nakon eksplozije, saopštila je američka policija. "Nesreća se dogodila najverovatnije zbog curenja gasa", izjavio je gradonačelnik Njujorka Vil de Blasio koji je obišao mesto nesreće. Eksplozija...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.