Izvor: Nezavisne Novine, 30.Okt.2016, 12:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Njujork: Evakuisan Metropolitren zbog sumnjivog praha

NJUJORK - Metropoliten opera u Njujorku evakuisana je nakon što je jedan posjetilac izazvao paniku kod publike, rasuvši prah za koji se pretpostavlja da je pripadao njegovom pokojnom prijatelju, saopštila je danas njujorška policija.

Incident se dogodio sinoć u pauzi opere "Vilijem Tel", kada je posjetilac prišao orkestru i rasuo tada još uvijek "nepoznatu supstancu", prenosi AFP.

Kako >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << se navodi u saopštenju, policija posjeduje detaljan opis počinioca, ali za sada niko nije uhapšen zbog incidenta u kome niko nije povrijeđen.

Publika je evakuisana nakon incidenta, a uzorak praha je poslat u laboratoriju, kako bi se utvrdilo o kojoj se tačno vrsti supstance radi.

Ustanove u Njujorku su stalno na oprezu zbog mogućih pretnji, još od terorističkog napada 11, septembra 2001. godine, kada su srušene "kule bliznakinje".
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

PANIKA U NJUJORKU: Evakuacija u operi zbog sumnjivog praha (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 30.Okt.2016

Metropoliten opera u Njujorku evakuisana je nakon što je jedan posetilac izazvao paniku kod publike, rasuvši prah za koji se pretpostavlja da je pripadao njegovom pokojnom prijatelju, saopštila je danas njujoršška policija...Incident se dogodio sinoć u pauzi opere "Vilijem Tel", kada je posetilac...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.